Over ons

Met Get Skilled hebben wij de stap gezet om onze ambitie waar te maken in Suriname. Staan voor een continue ontwikkeling, meedenken met en bijdragen aan de Surinaamse gemeenschap zodat ons doel wordt bereikt: ontwikkeling van mens en organisatie. Suriname maakt een goede doorstart en bedrijven hebben behoefte aan medewerkers die vaardig zijn, die snappen welke veranderingen in het land en de wereld plaatsvinden en die de ambitie ontwikkelen om een rol van betekenis te zijn. Hun verantwoordelijkheid nemen en constant meedoen op je eigen manier en op de momenten die het je uitkomt.
 

Samen zorgen we ervoor dat iedere medewerker een kei wordt in het bedrijf of organisatie waar hij of zij actief is. Niet alleen staan voor de eigen persoonlijke ontwikkeling maar altijd nieuwsgierig blijven en je blijven inspireren.
 

Onze kernwaarden.

 

Ambities waarmaken.
 

Iedereen heeft ambities, maar zijn alle ambities realistisch? Soms heb je extra scholing nodig om je ambities waar te maken.

Wij willen je graag daarbij helpen. Maak gebruik van onze opleidingsaanbod en blijf je ontwikkelen. Door professionaliteit na te streven ontstaat vertrouwen tussen medewerkers onderling maar ook naar de klanten. Samenwerken is de toekomst.
 

Ontwikkelingen mogelijk maken.

Samenwerken, duurzame relaties bouwen in een sfeer van loyaliteit en betrokkenheid. Dat is wat we willen doen met onze relaties. Samen kijken naar oplossingen voor de korte of lange termijn.
 

Stimuleren van betrokkenheid.

Betrokken medewerkers is de sleutel tot succes. Wij denken graag mee hoe we trainingen kunnen ontwikkelen die niet alleen maar nuttig en efficient zijn maar vooral inspirerend en uitdagend.

 

Betrouwbaarheid.

Als je relaties met elkaar aangaat dan heb je verantwoordelijkheden. Wij zijn een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen. Wij investeren heel bewust in het hebben van goede relaties en dat heeft tal van voordelen. Wederzijds begrip, teamspirit, gedrevenheid en motivatie is de basis.
 

Samenwerken.

Wij bieden trainingen aan die inspireren, die modern zijn en die vooral effectief zijn. Maar daarvoor hebben wij werkgevers nodig voor de input. Samenwerken aan ontwikkeling van organisaties en mensen doen we samen.

Foto skillstown.jpg
Hans Schuurmans.jpg
_DSC8008_edited.jpg

Rina Boeddha
Directeur/co-owner Get Skilled N.V.

Prekash Ramsingh

Co-owner of Get Skilled N.V.

Prof. Dr. Ir. Kasper Boon

Co-owner of SkillsTown

Hans Schuurmans

CEO/Co-owner SkillsTown