De voordelen van een online leerplatform voor bedrijven.
 

Met een uitdagend en vernieuwend leerplatform halen we samen het beste uit jouw organisatie én medewerkers.

Hoge leeractiviteit

We kijken samen naar de statistieken en ondersteunen in het behouden van leeractiviteit bij medewerkers. Zo kunnen we samen een leeractiviteit tussen de 60% en 80% behalen.

Platform personaliseren
 

Medewerkers laten ontwikkelen is voor veel organisaties een uitdaging. Daarom personaliseren wij het leerplatform naar eigen look & feel. Zo is deze meteen te herkennen voor medewerkers.
 

Vast bedrag per maand
 

Wij verrassen je niet met onverwachte kosten. Medewerkers kunnen onbeperkt gebruik maken van de online trainingen voor één vast bedrag per medewerker.

Inzicht in voortgang personeel
 

Met behulp van het leer management systeem krijg je inzicht in de voortgang van medewerkers. Zo kun je de voortgang monitoren en bijsturen waar nodig.

Haal alles uit je sollicitatiegesprek.pn
adek-suriname.jpg

Get Skilled Academy
De Get Skilled Academy is een online platform voor studenten van de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Deze academie is een initiatief van de First lady van Suriname, mevr. Mellisa Santokhi-Seenacherry. Om de praktische vaardigheden van studenten te bevorderen is deze academie neergezet. Studenten van ADEK kunnen zich via de website van Get Skilled Academy aanmelden om kosteloos een voucher aan te vragen en zich te ontwikkelen als aanvulling op het bestaand onderwijs.